Mircea Lucescu, furios pe jucătorii lui Dinamo Kiev: S-au comportat ca niște amatori

Mircea Lucescu, furios pe jucătorii lui Dinamo Kiev: S-au comportat ca niște amatori

Antrenorul român Mircea Lucescu a avut o ieșire dură față de jucătorii săi de la Dinamo Kiev după o victorie la limită în campionatul Ucrainei.

Fostul manager de la Dinamo sau Rapid și-a certat jucătorii la conferința de presă după victoria la limită obținută în fața lui Mariupol, scor 3-2, în runda cu numărul 13 a primei ligi din Ucraina.

Dinamo Kiev și Mariupol, ultima clasată în campionatul de la nord de România, s-au întâlnit de două ori în această săptămână. O dată în Cupă și apoi în campionat, de fiecare dată campioana impunandu-se la limită, 2-1 și 3-2.

ADVERTISING

„Sunt foarte supărat pe jucători, pe întreaga echipă. Astăzi, dar și în ultimul meci din Cupă, s-au comportat ca niște amatori, nu ca niște profesioniști. În loc să marcăm și să controlăm cursul jocului, așa cum ar fi trebuie să se întâmple, ei s-au relaxat, au jucat cum au vrut ei. Fiecare a vrut să marcheze și am ajuns să avem emoții în final.

Azi puteam să câștigăm cu 5-1, 6-1, dar au interpretat momentele importante de joc fix cum au vrut, mereu incorect. Am văzut mult egoism din partea jucătorilor mei. Asta nu îmi place. O să discutăm acum și vom rezolva această situație. Sunt dezamăgit și de jucătorii care au venit de pe bancă. În loc să aducă un plus, au intrat pe vârfuri”, a punctat frustrat Lucescu la conferință, în fața jurnaliștilor slavi.

ADVERTISING

Dinamo e totuși lideră în Ucraina, fiind neînvinsă, având 35 de puncte, trei peste rivala Șahtior. Iar următorul meci e unul de gală, acasă cu Barcelona în Champions League, marți de la ora 22.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!