Primii favoriți au părăsit deja ediția din 2023 a Roland Garros chiar după prima zi

Primii favoriți au părăsit deja ediția din 2023 a Roland Garros chiar după prima zi

Primii capi de serie au fost deja eliminați în prima zi de concurs de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

În chiar prima partidă care s-a terminat din actuala ediție de French Open, de pe tabloul feminin, poloneza Magdalena Frech (87 WTA) a spulberat-o pe Shuai Zhang (30 WTA), scor 6-1, 6-1, în numai 48 de minute, aceasta fiind o mare surpriză, căci sportiva din Asia se regăsea pe lista favoriților, fiind cap de serie 29.

Un alt favorit care a părăsit ediția de anul acesta de la RG este britanicul Daniel Evans, de pe tabloul masculin. Englezul favorit 20 a fost învins de Thanassi Kokinakis, invitat pe tabloul masculin, din Australia. A fost 6-4, 6-4, 6-4 pentru sportivul de la Antipozi, care acum ocupă abia locul 107 în lume.

Printre alte rezultate interesante de azi de la Paris se numără victoria grea a lui Kharen Khachanov, favorit 11, care a întors de la 0-2 la seturi meciul cu francezul Lestienne, sau meciul de 3 ore și 39 de minute dintre Hurkacz și Goffin, belgianul fost sfertfinalist la RG, câștigat de polonez în 5 seturi, scor 6-4 în decisiv.

ADVERTISING

Duminică va trebui să evolueze și Irina Begu la feminin, cu Anna Bondar din Ungaria, meci care e anticipat să înceapă de la 19.40, cu aproximație.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!