Irina Begu va debuta duminică la Roland Garros

Irina Begu va debuta duminică la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul oficial al primei zile de concurs de la Roland Garros 2023, iar în această zi o vom avea la start pe Irina Begu, favorita 27.

România are 3 reprezentante pe tabloul feminin, Begu, Cîrstea și Ana Bogdan, iar prima din ele va și intra în concurs duminică. Irina o va înfrunta pe Anna Bondar, Ungaria, 103 WTA, iar meciul va începe cu aproximație la ora 18, fiind cel de-al patrulea duel ce are loc pe terenul 12 din complexul de la French Open. Begu și Bondar nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

ADVERTISING

Vor fi meciuri interesante azi în prima zi, cum ar fi întâlnirea dintre Sabalenka și Kostyuk, sau dintre Potapova și Townsend, iar pe tabloul masculin primii doi favoriți care intră în concurs sunt Tsitsipas și Rublev.

În cazul unei victorii cu sportiva maghiară, Irina Begu ar urma s-o întâlnească în turul II pe învingătoarea partidei dintre Leylah Fernandez (51 WTA) sau Magda Linette (21 WTA).

Roland Garros este al doilea turneu de Mare Șlem al anului și are loc între 28 mai și 11 iunie. Turneul va fi televizat pe EuroSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!