Primarul unei localități din România refuză să plătească testele jucătorilor: "Dacă vor să joace fotbal, să se vaccineze!"

Primarul unei localități din România refuză să plătească testele jucătorilor: "Dacă vor să joace fotbal, să se vaccineze!"

O echipă din eșaloanele inferioare din România riscă să se desființeze deoarece fotbaliștii refuză să se vaccineze, iar primarul spune că e anormal să plătească testele din bani publici.

Echipa CS Hida riscă să se retragă din liga a V-a, județul Sălaj, deoarece fotbaliștii au refuzat să se vaccineze, iar primăria nu vrea să plătească testele.

Conform protocolului, indiferent de nivelul fotbalistic, jucătorii sunt obligați să se testeze înaintea fiecărui meci în cazul în care nu sunt vaccinați. Sunt acceptate și testele rapide.

ADVERTISING

Pentru comuna din Hida, având în vedere că jucătorii nu s-au vaccinat, ar fi însemnat o parte semnificativă din bugetul alocat. Iar primarul Dumitru Petruș spune că banii pot merge doar la fotbal, nu și la teste. El le transmite fotbaliștilor să se vaccineze dacă vor să mai joace.

“Nu vor să-şi facă vaccin şi nu avem cum să plătim atâţia bani pentru teste. Suntem în stand-by şi aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Clubul rămâne, nu se pune problema desfinţării şi urmează să fie stabilită şi organigrama clubului. Vom mai face şi un studiu să vedem de ce jucători vom avea nevoie în cazul în care vom participa şi vom vedea cum va fi. Bugetul clubului este stabilit, dar eu nu sunt de acord să plătim teste pentru jucători. Dacă vor să joace fotbal, trebuie să se vaccineze ca toţi oamenii. S-au vaccinat jucători mari de fotbal şi chiar preşedinţi de state şi noi nu ne putem vaccina la nivel local”, a spus Petruș pentru Sportul Sălăjean.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!