Prima reacție a Simonei Halep după victoria de la Melbourne

Prima reacție a Simonei Halep după victoria de la Melbourne

Simona Halep a oferit prima reacție după victoria cu Anastasia Potapova, din turul doi al turneului Gippsland Trophy de la Melbourne (Australia).

Tenismena noastră spune că se aștepta la un meci dificil, dar este fericită că a reușit să se califice și că în tribune au fost spectatori.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"E un start bun. Aveam nevoie de această victorie pentru că a trecut ceva timp de când am jucat ultimul meci oficial. Știam că va fi un joc dificil și nu a fost ușor, dar am dat tot ce am putut și am reușit să mă calific", a spus Simona Halep după victoria cu Anastasia Potapova.

"Este întodeauna greu să joci împotriva jucătoarelor mai puternice, cu atât mai mult în acest an aici, cu aceste condiții mai rapide. Dar atmosfera a fost una plăcută și mă bucur să văd spectatori în tribune. Mi-au lipsit în sezonul trecut", a adăugat tenismena noastră.

6-4, 6-4 a fost scorul întâlnirii dintre Simona Halep și Anastasia Potapova, care a durat o oră și 24 de minute.

În optimile de finală de la Gippsland Trophy, Simona o va întâlni, cel mai probabil miercuri, pe învingătoarea întâlnirii dintre Laura Siegemund și Destanee Aiava.

Gippsland Trophy se desfășoară între 31 ianuarie și 6 februarie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!