Prima reacție a celor de la Norwich despre transferul lui Dennis Man: Răspunsul primit de Becali

Prima reacție a celor de la Norwich despre transferul lui Dennis Man: Răspunsul primit de Becali

Clubul britanic Norwich a oferit prima reacție despre posibilul transfer al lui Dennis Man, după ce directorul sportiv a venit în România și a negociat mutarea.

Antrenorul Daniel Farke a afirmat că șansele ca acest transfer să se facă sunt destul de mici și i-a transmis lui Becali că vorbește doar pentru a mări cota jucătorului.

"În primul rând, sunt concentrat să închei acest sezon cât se poate de bine. În spate, munca lui Stuart Webber (directorul sportiv) este să planifice chiar mai bine decât am făcut-o până acum. Filosofia noastră este aceea de a nu comenta numele sau afacerile potențiale până când nu se fac. Atunci când cineva vorbește public despre asta înseamnă că sunt alte motive în joc.

ADVERTISING

În această afacere sunt întotdeauna oameni cărora le place să vorbească. Nu vom face nimic nebun dacă vom retrograda. Cu toții suntem tentați să cheltuim bani, dar nu e realist să cheltuim de 10-15 ori mai mult decât am făcut-o în Premier League. Nu mă aștept să cheltuim mai mult decât veniturile noastre. Nu vom risca", a spus Daniel Farke într-o conferință de presă.

Reprezentanții clubului englez Norwich au venit în România și joi au discutat cu Gigi Becali transferul lui Dennis Man.

În timp ce Becali a cerut 15 milioane de euro, englezii au transmis că jucătorul merită 5 milioane de lire sterline. În cele din urmă, Becali a fost de acord să-l cedeze cu 10 milioane de euro plus alte 5 bonusuri de performanță, iar acum Norwich trebuie să decidă dacă acceptă această variantă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În acest sezon, Dennis Man a marcat 8 goluri și a oferit 5 pase decisive în toate competițiile.

Dennis Man a fost cumpărat de FCSB de la UTA Arad cu 350 de mii de euro.

El este monitorizat de o mulțime de echipe din Italia, Anglia și Germania.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇