Presa turcă, la picioarele lui Marius Șumudică, după o nouă victorie pentru Gaziantep: „Tipul ăsta știe meserie”

Presa turcă, la picioarele lui Marius Șumudică, după o nouă victorie pentru Gaziantep: „Tipul ăsta știe meserie”

Marius Șumudică a mai bifat o victorie pe banca celor de la Gaziantep, vineri seara, scor 2-1 în deplasarea de la Samsunspor, în cadrul etapei a șaptea din prima ligă a Turciei.

Victoria a venit după golurile marcate de către Drăguș, în minutul 3, respectiv Jevtovici, în minutul 17. Este al doilea gol al internaționalului român, după cel marcat și etapa trecută, în victoria cu Istanbulspor, 2-0.

Jurnaliștii turci s-au grăbit să îl laude pe românul Șumudică, 52 de ani, după acest meci frumos. Antrenorul român a bifat 2 victorii în trei meciuri pe banca lui Gaziantep, echipă care avea 4 înfrângeri la rând înainte de venirea sa în Superlig: „Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun. Când a preluat Gaziantep, echipa era mai rău decât Samsunspor și İstanbulspor. Era cea mai slabă echipă din ligă.

ADVERTISING

Șumudică a făcut un transfer în 4 zile, iar Samsunspor nu l-a putut face în 4 luni. Apoi, de exemplu, spre deosebire de Erdal Güneş, Șumudică și-a dat seama după un antrenament că Ertugrul Ersoy era cel mai slab fundaș din ligă și l-a scos imediat din echipă. Tipul ăsta își cunoaște meseria”, a notat jurnalistul Sinan Yılmaz, conform paginii oficiale de Twitter a primei ligi din Turcia.

Gaziantep a urcat pe 16 și este acum în afara locurilor de retrogradare. Marius Șumudică i-a titularizat pe Denis Drăguș, Junior Morais, Alex Maxim și portarul Florin Niță, în această ultimă partidă disputată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!