Presa turcă dă de pământ cu Marius Șumudică: ”Gaziantep retrogradează, antrenorul român doarme”

Presa turcă dă de pământ cu Marius Șumudică: ”Gaziantep retrogradează, antrenorul român doarme”

Gaziantepspor, echipă pregătită de tehnicianul român Marius Șumudică, a mai bifat un semieșec în campionatul Turciei la fotbal.

Echipa în alb și roșu a remizat dramatic, scor 1-1, în compania celor de la Samsunspor, o contracandidată la retrogradare, în etapa cu numărul 26 din Superlig. Cu Niță, Maxim și Drăguș printre titulari și Sorescu pe teren în repriza a doua, Gaziantep a deschis scorul în minutul 83 prin Ozcicek, însă egalarea oaspeților a venit pe final, minutul 92, prin Satka. Samsun a avut și un gol anulat pentru offside în minutul 18.

ADVERTISING

Formația românilor a rămas pe locul 17, cu 28 de puncte, bifând în ultimele 11 meciuri două victorii, două înfrângeri și chiar 7 remize. Presa turcă a răbufnit după acest joc, intrând incisiv la antrenorul Șumudică: ”Gaziantep retrogradează, Șumudică doarme. Gaziantep FK retrogradează pas cu pas. Șumudică, care se află în permanență pe ordinea de zi cu declarațiile sale, nu poate găsi o soluție la forma slabă.

Situația lui Gaziantep nu este încurajatoare, nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci și al jocului. Este necesar ca profesorul român să se concentreze asupra muncii lui, în loc să facă glume în stânga și în dreapta”, a scris jurnalistul Volkan Aliakar de la yenicaggazetesi.com.tr.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În următoarea etapă, Gaziantep va primi vizita lui Basaksehir, fosta campioană a Turciei.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!