Presa internațională, semn de întrebare după decizia importantă luată de Simona Halep: "E justificat?"

Presa internațională, semn de întrebare după decizia importantă luată de Simona Halep: "E justificat?"

Presa internațională ridică un semn de întrebare în privința ultimei decizii luate de Simona Halep (32 de ani).

Simona Halep așteaptă verdictul TAS în privința cazului de dopaj, dar până la aflarea veștilor de la tribunalul elvețian a trecut la fapte și a dat în judecată firma de suplimente Quantum Nutrition și solicită daune de 10 milioane de euro.

Totuși, presa internațională se întreabă dacă este justificată decizia luată de Simona Halep împreună cu echipa sa de apărare.

"Este justificat procesul de 10 milioane de dolari intentat de Simona Halep împotriva firmei de suplimente?", titrează site-ul sportsmanor.com într-un articol în care scrie despre situația sportivei noastre și despre decizia pe care a luat-o împotriva firmei Quantum Nutrition.

ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă Simona Halep cum și dacă Simona Halep va reuși să dovedească vinovăția firmei Quantum Nutrtion în cazul său de dopaj.

Amintim că Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani de către ITIA și Sports Resolutions pentru că a fost depistată pozitiv cu roxadustat și pentru că i-au fost depistate nereguli în pașaportul biologic. Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a înregistrat în 29 august 2022, când a pierdut împotriva Dariei Snigur în primul tur la US Open.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!