Presa iberică anunță meciul în care Horațiu Moldovan poate debuta la Atletico Madrid

Presa iberică anunță meciul în care Horațiu Moldovan poate debuta la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan a ales să părăsească Rapidul pentru oferta vieții sale, de la una dintre cele mai mari echipe ale Spaniei, Atletico Madrid, care a fost de acord să îi plătească clauza de reziliere de 800.000 de euro.

În Spania, portarul clujean va ajunge chiar de săptămâna viitoare, iar presa iberică a și anunțat meciul la care românul poate fi inclus în premieră în lotul echipe în alb-roș-albastru.

Presa din Spania a anunțat că Diego Simeone îl va include pe foaia de joc la meciul cu Sevilla din Cupa Spaniei. El va sosi pentru a fi rezerva slovenului Jan Oblak, Atletico fiind în căutare de portar după ce croatul Ivo Grbici a plecat în această iarnă la Sheffield United pentru 2,5 milioane de euro.

ADVERTISING

El va semna un contract până în vara lui 2028. Pe 25 ianuarie, Atletico Madrid va înfrunta Sevilla în sferturile Cupei Spaniei, pe teren propriu, iar Moldovan va fi inclus în lot, fără să apere însă, scrie El Mundo Deportivo.

Titular este așteptat să fie tot Jan Oblak, având în vedere că fostul rapidist nu va avea nici măcar o săptămână de acomodare în tricoul madrilenilor, acolo unde au mai activat și alți trei români, Didi Prodan, cel care, din păcate, nu mai este printre noi, Cătălin Munteanu și Cosmin Contra.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un alt portar român cunoscut care a mai apărat în prima ligă a Spaniei este Bogdan Stelea, care a activat la Salamanca și Mallorca.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!