Horațiu Moldovan confirmă transferul la Atletico Madrid: "E șansa vieții mele. Am avut multe emoții"

Horațiu Moldovan confirmă transferul la Atletico Madrid: "E șansa vieții mele. Am avut multe emoții"

Horațiu Moldovan (25 de ani) a confirmat transferul la Atletico Madrid.

La flash-interviul de după meciul Rapid – FCU Craiova 1948 4-3, Horațiu Moldovan a confirmat că va semna cu Atletico Madrid, un club uriaș din Europa.

Negocierile au fost purtate în ultimele zile, iar Moldovan a mărturisit că a trăit cu emoții această posibilitate de transfer, deși inițial nu a crezut că este posibil.

"Sunt jucător profesionist, era foarte frumos să joc în fața fanilor, să-mi iau rămas bun de la ei. Mă bucur că am câștigat cele 3 puncte.

ADVERTISING

Am avut mai multe emoții decât de obicei, a fost o încărcătură foarte mare pentru mine. Într-o zi eram într-o parte, într-o zi în alta.

La început n-am prea crezut, când am văzut că avansează lucrurile și devine oficial… E șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat? Poate "trenul" nu mai vine niciodată. Voi merge, voi munci la fel de mult și, când îmi va veni șansa, să arăt de ce sunt în stare", a spus Horațiu Moldovan, la microfonul Digi Sport.

Horațiu Moldovan s-a înțeles cu Atletico Madrid și va semna un contract pe patru ani, iar zilele următoare va face vizita medicală pentru transferul la echipa condusă de Diego Simeone.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!