Presa din Spania, anunț despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: Veste excelentă pentru Rapid

Presa din Spania, anunț despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: Veste excelentă pentru Rapid

Presa din Spania face, vineri, un anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan (25 de ani) la Atletico Madrid.

Intrată în cursa pentru semnătura lui Moldovan pe ultima sută de metri, Atletico Madrid pare că va avea câștig de cauză în fața celor de la Betis, echipă care l-a ochit prima pe goalkeeperul român.

Rapid primește o veste excelentă. Potrivit Relevo, transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este gândit pentru sezonul viitor, ceea ce înseamnă că portarul va rămâne să apere în Giulești până la finalul sezonului în curs. Dacă va rămâne titular, Moldovan va prinde cu siguranță lotul României pentru EURO 2024, după ce a apărat poarta tricolorilor în aproape toate meciurile din preliminarii.

ADVERTISING

Moldovan și-a dat acordul să semneze un contract pe patru ani cu Atletico Madrid, care îi va plăti clauza de reziliere de 800.000 de euro.

"Atletico Madrid lucrează la transferul portarului Horațiu Moldovan. În principiu, transferul va fi perfectat pentru sezonul viitor. Portarul român ar putea ajunge pe Metropolitano în lunile următoare, după ce a bătut palma deja cu formația "rojiblanco" pentru următoarele patru sezoane.

Operațiunea poate fi efectuată pentru o sumă mică, clauza de reziliere (n.r. - 800.000 de euro). Românul va veni pe Metropolitano pentru a împărți poarta cu Jan Oblak. Cel care va pleca va fi sârbul Ivo Grbic, care își termină contractul", scrie sursa menționată anterior.

ADVERTISING

Horațiu Moldovan este cotat la 2,6 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!