Rapid este refuzată după oferta făcută pentru portarul care l-ar fi înlocuit pe Moldovan: ”Mai mult am pierde”

Rapid este refuzată după oferta făcută pentru portarul care l-ar fi înlocuit pe Moldovan: ”Mai mult am pierde”

Rapid București este într-o căutare presantă de un portar de valoare după ce l-a vândut pe titularul Horațiu Moldovan la Atletico de Madrid.

Un prim jucător pe care giuleștenii au pus ochii este Roland Niczuly de la Sepsi, un portar care a impresionat plăcut în ultimii ani de Liga 1. Portarul de 28 de ani nu va pleca însă din Ardeal fără să se plătească pe el o sumă consistentă de bani.

Având o cotă de piață de 1,6 milioane de euro, Sepsi se aşteaptă să primească cel puţin 800.000 de euro în schimbul jucătorului său, și nu doar maxim 300.000 de euro, așa cum s-a speculat în ultimele zile în presă că ar putea fi oferta Rapidului, club patronat de Dan Șucu.

ADVERTISING

”Niczuly este unul dintre cei mai buni portari din România, nu ţin minte să fi greşit serios în vreun meci. Nu cred că este o prioritate pentru Rapid, pentru că ne-ar fi contactat.

Pe de altă parte, pe noi o sumă de 200-300.000 de euro nu ne-ar fi interesat, mai mult am pierde, doar ofertele foarte bune le-am lua în considerare”, a declarat Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, pentru portalul iamsport.ro.

De asemenea, un alt portar de care Rapid s-ar fi interesat ar fi Silviu Lung, portar acum la Poli Iași, fost campion în România cu Astra Giurgiu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!