Presa din Ungaria, concluzie dură după Paks - Corvinul 0-4: "A înșelat fotbalul de câte ori a putut!"

Presa din Ungaria, concluzie dură după Paks - Corvinul 0-4: "A înșelat fotbalul de câte ori a putut!"

Presa din Ungaria a reacționat după victoria fantastică obținută de Corvinul, 4-0 cu Paks chiar pe terenul maghiarilor, în prima manșă a turului 1 preliminar din Europa League.

Ungurii au scris despre faza din prelungiri, la care s-a dictat mai întâi penalty și apoi faultul a fost mutat, la VAR, în afara careului de către arbitru.

În plus, jurnaliștii maghiari au notat faptul că echipa Corvinul "a înșelat fotbalul de câte ori a putut".

„Lui Harry Kane i s-a acordat un penalty împotriva Olandei miercuri, lui Norbert Könyves, nu - cei din camera VAR ar trebui cu siguranță să ofere o explicație pentru decizie. În timp ce la acest tip fault s-a acordat un penalty la Campionatul European, nu mai este cazul în Europa League.

ADVERTISING

Corvinul a înșelat fotbalul ori de câte ori a putut, iar Aslam Muhammad Usman, membru al vechii dinastii de arbitraj norvegiene, s-a dovedit a fi complice la asta.

Dar să nu fim nedrepți, Paks era la ani-lumină de cea mai bună formă. A fost doar «cireașa de pe tort» că, la sfârșitul prelungirilor, arbitrul a acordat penalty la faultul asupra lui Dániel Böde, apoi, după ancheta VAR a decis că este doar o lovitură liberă” au scris cei de la Nemzeti Sport.

Corvinul în preliminariile Europa League

Corvinul Hunedoara a câștigat prima manșă din turul 1 preliminar al Europa League, scor 4-0, în deplasare cu maghiarii Paks. Sergiu Buș și Marius Lupu, care a reușit un hat-trick, au marcat golurile partidei. Manșa retur va avea loc joia viitoare, de la ora 21:00, la Sibiu.

ADVERTISING

Dacă nu se va produce o surpriză colosală și va trece de Paks, Corvinul va întâlni în turul 2 formația croată NK Rijeka.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!