Presa din Turcia, comentariu vehement la adresa lui Marius Șumudică: "S-a sinucis profesional"

Presa din Turcia, comentariu vehement la adresa lui Marius Șumudică: "S-a sinucis profesional"

Presa din Turcia a publicat un comentariu vehement la adresa lui Marius Șumudică după ce acesta a fost demis de Gaziantep.

Milliyet, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia, scrie că Șumudică s-a „sinucis profesional” și că și-a diminuat considerabil șansele să mai antreneze vreodată în această țară.

Totul din cauza conflictului avut cu conducerea clubului, în urma căruia a spus că va aduce bani de acasă pentru a susține financiar clubul.

"Cum poate Marius Șumudică, un tip atât de inteligent pe teren, să fie atât de fraier în viața privată? Cum a găsit această cale să fie demis? Șumudică, cel care avea o părere foarte bună despre capacitățile sale tactice, a rămas din păcate fără bărbăție. Dacă nu te poți descurca la o echipă liniștită precum Gaziantep, cu un președinte precum Mehmet Buyukeksi, cu un guvernator care lucrează în armonie cu el și un oraș care te susține, unde te vei descurca?

ADVERTISING

Antrenorul român s-a revoltat după meciul cu Sivasspor spunând că șefii clubului vor să-i reducă salariul. S-ar putea să aibă dreptate, dar să spui că vei cere bani de la soție să ajuți conducerea nu este deloc sportiv. Nu este o rebeliune, ci o sinucidere profesională", a scris cotidianul Milliyet.

Șumudică a fost demis de la Gaziantep și are o ofertă din Arabia Saudită, de la Al Shabab.

El le-a cerut scuze turcilor pentru declarația care a dus la demiterea sa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇