Presa din Serbia a avut ceva de spus după ce a urmărit partida dintre Kosovo și România: „Comportament rușinos”

Presa din Serbia a avut ceva de spus după ce a urmărit partida dintre Kosovo și România: „Comportament rușinos”

România s-a impus într-un mod categoric la Priștina, în fața celor din Kosovo, scor 3-0 în prima partidă a noii ediții de Nations League, grupa a doua din Liga C, acolo unde noi am ajuns după ultima retrogradare, de pe vremea lui Edi Iordănescu.

Partida a fost urmărită cu interes și de vecinii noștri sârbi, care au avut o rapidă reacție față de fanii din Kosovo, taxând comportamentul acestora față de fotbaliștii români.

Suporterii kosovari au fluierat copios la intonare imnul de stat al României, iar jurnaliștii sârbi au taxat această reacție ca pe una rușinoasă: „Așa-zisa Kosovo, dezastru la Priștina. Românii și-au umilit rivalii într-un meci umbrit de un mare scandal. Românii au obținut o victorie convingătoare contra așa-zisei Kosovo, 3-0, în prima rundă din Liga Națiunilor. Trebuie menționat că duelul de la Priștina a fost marcat de comportamentul rușinos al fanilor echipei gazdă, care au huiduit imnul rivalei”, au notat jurnaliștii de la Blic.

REZUMAT: Kosovo – România 0-3. Man a strălucit cu Lucescu pe bancă. Imnul României, fluierat

România s-a impus clar la Priștina prin golurile marcate de Man, Răzvan Marin și Drăguș. Suntem pe primul loc în grupă și urmează înfruntarea cu Lituania de luni seara, ora 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!