Presa din Scoția, despre situația tensionată dintre Ianis Hagi și antrenorul lui Rangers: "Schimb dur de replici"

Presa din Scoția, despre situația tensionată dintre Ianis Hagi și antrenorul lui Rangers: "Schimb dur de replici"

Presa din Scoția „rostogolește” cazul Ianis Hagi – Rangers, după atacul lui Gică Hagi la adresa clubului de pe Ibrox și anunțul făcut de internaționalul român pe rețelele sociale.

După ce Ianis Hagi a anunțat, printr-un mesaj postat pe contul de Instagram, că nu a cerut niciodată să plece de la Rangers, presa din Scoția scrie despre „un schimb dur de replici” între român și antrenorul Philippe Clement.

Belgianul de pe banca lui Rangers anunțase că Ianis și agenții săi au solicitat plecarea de pe Ibrox Park.

ADVERTISING

„Între coordonatorul de joc al lui Rangers, Ianis Hagi, și antrenorul Philippe Clement a avut un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos. La asta se mai adaugă și că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit foarte neplăcut.

Pe rețelele sociale, Hagi Jr. a decis să spună că el nu a cerut niciodată să plece de la Rangers și l-a contrazis direct pe Philippe Clement, care a zis că fotbalistul român și agentul său au cerut exact acest lucru.

ADVERTISING

Acesta este încă un moment de rebeliune pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai important decât clubul și mai mare decât antrenorul. (n.r. - Philippe Clement) El a făcut o mulțime de greșeli și s-a dovedit a fi încăpățânat și mai degrabă neplăcut în rolul de antrenor, dar el este antrenorul și are ultimul cuvânt”, scrie site-ul Ibrox Noise.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!