Ianis Hagi și-a stabilit viitorul: Echipa pentru care vrea să joace

Ianis Hagi și-a stabilit viitorul: Echipa pentru care vrea să joace

Ianis Hagi (25 de ani) și-a stabilit viitorul.

Trecut pe lista plecărilor la Rangers și anunțat că trebuie să-și caute alt angajament, Ianis Hagi a anunțat că este în continuare disponibil să ajute echipa în cazul în care se va apela la serviciile sale.

Hagi Jr. a scris, pe Instagram, un mesaj în care asigură că n-a cerut niciodată să plece de pe Ibrox Park și că "mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers".

”Sunt conștient de speculațiile privind situația mea și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

ADVERTISING

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să treci prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți.

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor”, a scris Ianis Hagi, pe Instagram.

Ianis Hagi a fost dorit de Rapid, care și-a manifestat public dorința transferului și a făcut o ofertă concretă, dar Gică Hagi a anunțat că fiul său va juca doar la Farul în România, dacă va reveni în țară.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!