Presa din Scoția, anunț despre "transferul-șoc" al lui Ianis Hagi

Presa din Scoția, anunț despre "transferul-șoc" al lui Ianis Hagi

Ianis Hagi (24 de ani) a fost trecut pe lista plecărilor la Rangers, dar fotbalistul român nu duce lipsă de oferte.

Transferat de Rangers de la Genk, Ianis Hagi a fost accidentat o perioadă lungă de timp și scoțienii nu par dispuși să-l aștepte să-și facă din nou loc în echipă. L-au trecut pe lista de transferuri și există interes pentru serviciile sale.

Concret, Espanyol, Lecce, Aberdeen și Galatasaray sunt interesate de posibilitatea aducerii lui Ianis Hagi, fotbalist revenit pe gazon la finalul sezonului trecut după o accidentare care l-a ținut departe de teren mai bine de un an de zile, iar presa din Scoția se miră de una dintre destinații.

ADVERTISING

Scoțienii cataloghează o posibilă mutare la Aberdeen drept un "transfer-șoc".

"S-a spus că Rangers va asculta ofertele pentru Ianis Hagi, transferat de la belgienii de la Genk pe vremea lui Steven Gerrard, iar acum italienii susțin că Lecce îl vrea pe jucător. Pantaleo Corvino, președintele lui Lecce, îl vrea pe Ianis Hagi - așa cum l-a vrut și la Fiorentina. Espanyol și Galatasaray, despre care s-a mai discutat, dar și Aberdeen îl vrea pentru un transfer-șoc", scrie Daily Record.

Ianis Hagi a marcat un gol în cele 11 meciuri (338 de minute) strânse pe teren pentru Rangers în sezonul trecut, în care a lipsit din cauza unei accidentări grave la genunchi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!