Presa din Polonia clarifică situația lui Deian Sorescu: Vestea primită

Presa din Polonia clarifică situația lui Deian Sorescu: Vestea primită

Presa din Polonia a clarificat situația lui Deian Sorescu (25 de ani), fotbalist care a ratat titlul de campion cu FCSB după ce a pierdut „finala” cu Farul, 2-3 la Ovidiu.

Deian Sorescu a primit o veste importantă despre viitorul său din Polonia. Împrumutat la FCSB în pauza de iarnă, Sorescu încă aparține de Rakow Czestochowa și se va întoarce la echipă în vară, când îi va expiră împrumutul de la București.

FCSB nu vrea să activeze clauza de cumpărar definitivă a lui Deian Sorescu, dar se pare că nici Rakow nu-l mai vrea. Potrivit site-ului gol24.pl, polonezii nu-l mai vor pe fotbalistul român și i-au stabilit prețul de transfer definitiv la orice altă echipă, 800.000 de euro.

ADVERTISING

Tot atât au plătit polonezii atunci când l-au luat de la Dinamo, în ianuarie 2021. "La Rakow, Sorscu are unul dintre cele mai mari salarii din echipă și este de așteptat ca șefii să vrea să scape de el", anunță sursa citată.

Deian Sorescu a jucat 18 meciuri (1.1448 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!