Presa din Italia, despre "enigma Dennis Man": "Îngrijorător"

Presa din Italia, despre "enigma Dennis Man": "Îngrijorător"

Dennis Man a început bine noul sezon la Parma, dar s-a stins repede, iar presa din Italia îl pune la zid pe fotbalistul român.

Fotbalistul adus cu 13 milioane de la FCSB este criticat pentru evoluțiile din ultima perioadă.

"Nu doar accidentările îl îngrijorează pe Fabio Pecchia. Printre ghimpii din coasta antrenorului se numara si unul numit Dennis Man.

Românul, care debutase foarte bine înainte de a se dezumfla într-un mod îngrijorător în ultimele meciuri, este astăzi singurul jucător din lot utilizabil ca extremă în 4-2-3-1. Dar trece printr-un moment complicat, nu primul din istoria lui opacă de la Parma.

ADVERTISING

Dacă dificultățile cu Genova ar putea fi considerate ca un episod izolat, ineficacitatea lui cu Ternana a tras un semnal de alarmă. Pase de școală, niciodată în mijlocul jocului, niciun șut pe spațiul porții și doar 26 de pase pozitive pentru 6 mingi pierdute.

Man este altul, cel care din păcate a fost văzut de câteva ori la Parma. Golul cu Bari, în meciul de deschidere al sezonului, a rămas singura reușită a jucătorului care ar fi trebuit să inventeze fotbalul plecând dintr-o parte a terenului pentru a ajunge în cealaltă", notează parmatoday.it.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dennis Man are 24 de ani și cota sa a scăzut la 6,5 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇