Presa din Italia, anunț despre transferul lui Ciprian Tătărușanu: Cu ce echipă semnează

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Ciprian Tătărușanu: Cu ce echipă semnează

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) este aproape de a semna cu o nouă echipă, liber de contract după plecarea de la AC Milan.

O nou-promovată, Cagliari, îl vrea pe Ciprian Tătărușanu pentru poarta echipei, aducerea portarului român fiind o oportunitate de mercato având în vedere că ar putea veni liber de contract. Tătărușanu și-a terminat la 30 iunie contractul cu AC Milan, unde a fost rezerva lui Mike Maignan.

Jurnaliștii italieni anunță că Tătărușanu e aproape de a semna cu Cagliari, echipa lui Claudio Ranieri, abia promovată din Serie B.

ADVERTISING

„După revenirea în Serie A, Cagliari a început să se mişte pe piaţă cu scopul de a întări lotul. Sosirea lui Sulemana, de la Verona, a fost oficializată, acum se caută şi un portar cu experienţă. Iar ideea ultimelor zile este Ciprian Tătărusanu. La 37 de ani, portarul român îşi doreşte să fie titular, dupa trei sezoane ca rezervă a lui Maignan la Milano", scrie site-ul calciomercato.com

De serviciile lui Tătărușanu s-a interesat și Torino, dar cel mai probabil ca rezervă, postură de care românul nu mai e mulțumit pe final de carieră.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!