AC Milan a stabilit înlocuitorul lui Ciprian Tătărușanu: Cine e alesul italienilor

AC Milan a stabilit înlocuitorul lui Ciprian Tătărușanu: Cine e alesul italienilor

AC Milan a stabilit lista de transferuri pentru perioada de mercato care urmează să se deschidă în vară, iar pe listă se află și numele înlocuitorului lui Ciprian Tătărușanu.

Tătărușanu va pleca liber de contract de la AC Milan în vară, cu contractul care îi expiră pe 30 iunie, dar AC Milan i-a găsit deja înlocuitor.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunțat că AC Milan și-a întocmit lista de transferuri pentru sezonul viitor, iar numele înlocuitorului lui Tătărușanu apare pe ea. Este vorba despre Marco Sportiello (31 de ani), goalkeeperul Atalantei, conform sursei citate.

ADVERTISING

Astfel, Ciprian Tătărușanu va părăsi echipa de pe San Siro în această vară, cu un titlu de campion al Italiei în palmares.

AC Milan mai vrea să transfere un fundaș stânga, concurență pentru Theo Hernandez, doi mijliocași centrali, un decar, o dublură pentru Rafael Leao și un atacant.

Ciprian Tătărușanu s-a transferat la AC Milan în septembrie 2020 și, de atunci, a strâns 37 de meciuri, dintre care în 12 a "închis" poarta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!