Presa din Italia, anunț despre transferul lui Andrea Compagno: Vestea primită de FCSB

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Andrea Compagno: Vestea primită de FCSB

FCSB a primit o veste importantă în privința transferului lui Andrea Compagno (27 de ani), atacantul italian de care vrea să scape după ce sezonul trecut a fost golgheterul echipei.

Presa din Italia a făcut, luni, un anunț despre transferul lui Compagno, aflat pe lista italienilor de la Bari, dar și a altor formații.

Lista lui Bari cuprinde mai mult nume, printre care Luca Moro, George Pușcaș sau Thomas Henry, dar și numele lui Andrea Compagno.

"Polito caută atacant, monitorizează "din umbră" pista Andrea Compagno. Lista lui Ciro Polito (n.r. - directorul sportiv al lui Bari) cuprinde nume diferite, Tommaso Fumagalli, Luca Moro, George Pușcaș sau Thomas Henry. Pe fundal, în "umbră", se află și Andrea Compagno, dar departe", scrie Tuttomercatoweb.

ADVERTISING

Astfel, italienii lasă de înțeles că Andrea Compagno este doar o variantă de rezervă pentru transfer, în cazul în care nu va sosi niciunul dintre atacanții aflați în fața sa pe listă.

Andrea Compgno a jucat 22 de meciuri (1286 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇