Djokovici a reziliat cu FCSB și a bătut deja palma cu o mare rivală. Suma pentru care a plecat de la lidera campionatului

Djokovici a reziliat cu FCSB și a bătut deja palma cu o mare rivală. Suma pentru care a plecat de la lidera campionatului

Mijlocașul croat Damjan Djokovici, 33 de ani, a fost de acord până la urmă să își rezilieze contractul scadent în vară cu FCSB, lidera Superligii din România.

Fostul campion al României cu CFR Cluj a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Inițial, Djokovici ceruse 100.000 de euro pentru a pleca acum, dar după negocieri, suma a fost ceva mai mică: “Djokovici poate să semneze cu Rapid! I-am dat 70.000 de euro să plece. Nu mai vreau să vorbesc despre motive, aşa am considerat noi”, a spus Gigi Becali potrivit Digisport.

ADVERTISING

La scurt timp după, Djokovici a ajuns deja în cantonamentul Rapidului din Antalya, urmând să semneze un nou contract cu giuleștenii, după cum scrie iamsport.ro. Va avea un salariu de 15.000 de euro lunar.

Deocamdată, clubul din Grant nu a făcut un anunț oficial în legătură cu această tranzacție.

Este al 4-lea transfer făcut de Rapid în această iarnă, după cele bifate deja ale lui Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hasani.

Damjan Djokovici a fost curtat în această iarnă şi de Dinamo, dar oferta “câinilor” a fost declinată de mijlocaş.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!