Presa din Italia, anunț despre transferul lui Alexandru Cicâldău în Superligă

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Alexandru Cicâldău în Superligă

Presa din Italia face, joi, un anunț despre transferul lui Alexandru Cicâldău în Suerpliga României.

Deși s-a speculat un interes al Sampdoriei pentru Cicâldău, jurnaliștii italieni aunță că Alexandru Cicâldău are șanse mai mari să revină în România.

Galatasaray l-a trimis Alexandru Cicâldău împrumut la Al Ittihad-Kalba în sezonul trecut și se pare că romnul nu va reveni să joace pentru campioana Turciei în stagiunea care stă să înceapă. Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, nu l-a luat pe Cicâldău în cantonamentul din Austria.

ADVERTISING

Italienii anunță două posibile destinații pentru Alexandru Cicâldău: Universitatea Craiova, înapoi în Superligă, sau Al Bataeh, echipa lui Mirel Rădoi din Emiratele Arabe Unite.

"Sunt șanse mici ca Alexandru Cicâldău să semneze cu Sampdoria. Mijlocașul e destinat să revină în țara natală, la Universitatea Craiova, ori să meargă la Al Bataeh, un club dintr-un oraș mic din Emiratele Arabe United", scrie sit-eul genova24.it.

Galatasaray l-a cumpărat pe Cicâldău cu 6,5 milioane de euro de la Universitatea Craiova în 2021. Turcii l-au trimis împrumut în sezonul trecut la Al Ittihad-Kalba, unde românul a strâns de 30 de meciuri, cinci goluri și șapte pase de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!