Galatasaray a stabilit viitorul românilor Moruțan și Cicâldău: Anunțul conducerii

Galatasaray a stabilit viitorul românilor Moruțan și Cicâldău: Anunțul conducerii

Galatasaray a stabilit viitorul fotbaliștilor români Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, cumpărați de la FCSB și Universitatea Craiova.

Dursun Ozbek, președintele lui Galatasaray, a anunțat că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se vor întoarce în Turcia după împrumuturile la Pisa și Al Ittihad Kalba.

Oficialul turcilor a confirmat faptul că niciuna dintre clauzele de cumpărare definitivă nu a fost activată, deși Pisa a fost în negocieri cu Galatasaray, iar cei doi se vor întoarce să joace, cel puțin pentru moment, în tricoul noii campioane a Turciei.

ADVERTISING

"Nu a venit nicio propunere din partea clubului Pisa pentru Olimpiu Moruţan. Toţi jucătorii împrumutaţi vor reveni. Nu a fost activată nicio opţiune de cumpărare pentru jucătorii împrumutaţi", a anunţat Dursun Ozbek, conform Milliyet.

Olimpiu Moruţan a marcat şase goluri şi a livrat opt pase de gol în sezonul petrecut la Pisa, în Serie B. De partea cealaltă, Alexandru Cicâldău a jucat 31 de meciuri (2.333 de minute), a marcat de cinci ori și a livrat șapte pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!