Presa din Israel, analiză dură pentru FCSB, înainte de meciul decisiv cu cei de la Maccabi: „Trece printr-o criză“

Presa din Israel, analiză dură pentru FCSB, înainte de meciul decisiv cu cei de la Maccabi: „Trece printr-o criză“

FCSB va evolua miercuri seara în meciul sezonului de până acum, în manșa secundă a turului II preliminar din Champions League, în deplasare la Budapesta cu cei de la Maccabi Tel-Aviv.

În prima manșă din Ghencea, de marți, FCSB a remizat, scor 1-1, iar totul se va decide în această deplasare din țara vecină. FCSB, campioana României, va merge acolo cu un moral catastrofal, fiind învinsă vineri de Oțelul Galați, începând sezonul de Liga 1 fără nicio victorie.

Presa din Israel a analizat jocul FCSB-ului, mult sub așteptări în acest debut de campionat, în care elevii lui Charalambous au mai bifat alte 2 egaluri, 1-1 cu U Cluj și 2-2 cu Unirea Slobozia.

ADVERTISING

”Steaua (n.r.: FCSB) se împiedică din nou și patronul l-a certat pe căpitan: Din cauza lui am pierdut. Dacă Maccabi Tel Aviv se confruntă cu probleme din cauza absențelor legate de participarea la Jocurile Olimpice sau de dificultățile privind transferurile unor străini în urma războiului, și campioana României traversează o criză după al treilea meci de campionat fără victorie. FCSB a primit vizită celor de la Oțelul și a avut aproape întreaga echipă schimbată, inclusiv portarul. Au pierdut cu 2-0 și au rămas cu două puncte din nouă posibile. Patronul Gigi Becali a fost furios după joc și, așa cum era de așteptat, a oferit un nou interviu. Becali l-a criticat dur pe Chiricheș, cel care a fost căpitan și în premieră titular în acest campionat”, au scris jurnaliștii din Israel, de la cotidianul Walla.

ADVERTISING

FCSB a fost huiduită copios și de către proprii săi fani după meciul cu Oțelul Galați, scor 0-2. Bucureștenii începuseră foarte bine sezonul, cu Supercupa României cucerită, și un 11-1 cu cei de la Virtus din San Marino.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!