Presa din Grecia, anunț despre transferul lui Ally Samatta: Vestea primită de FCSB, după oferta făcută

Presa din Grecia, anunț despre transferul lui Ally Samatta: Vestea primită de FCSB, după oferta făcută

Presa din Grecia a făcut, miercuri, un anunț important despre transferul lui Ally Samatta (30 de ani), atacantul ofertat de FCSB.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că a înaintat o ofertă de 800.000 de euro pentru un atacant care, se pare, ar fi Ally Samatta. Jurnaliștii din Grecia au reacționat la știrea că FCSB a pus banii pe masă pentru tanzanianul Samatta, dorit pentru a-i lua locul lui Andrea Compagno.

Grecii susțin că informația cu oferta făcută de FCSB pentru Samatta a luat prin surprindere PAOK, echipa de care aparține atacantul. Mai mult, jurnalistul Kostas Petrotos dă puține șanse de reușită unei asemenea mutări.

ADVERTISING

”Informația dată de presa din România despre Samatta a fost o mare surpriză pentru cei de la PAOK. Și, din ce am vorbit cu persoane din conducere, oricum nu s-ar pune problema unei despărțiri. Samatta a ajuns la Salonic după startul pregătirilor, iar Răzvan Lucescu a avut răbdare cu el să ajungă la nivelul colegilor, situație în care se află acum. Nu văd probabil un asemenea transfer”, a declarat Kostas Petrotos, jurnalist la Metrosport în Grecia, citat de Digi Sport.

Ally Samatta este cotat la 2,5 milioane de euro de către Transfermarkt.com

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!