Presa din Franța vine cu o altă versiune pentru ruptura dintre Simona Halep și antrenorii ei: Ce s-ar fi întâmplat la meciul cu Cornet

Presa din Franța vine cu o altă versiune pentru ruptura dintre Simona Halep și antrenorii ei: Ce s-ar fi întâmplat la meciul cu Cornet

Simona Halep a surprins pe toată lumea cu decizia de a înceta colaborarea cu cei doi antrenori ai ei, Adrian Marcu și Daniel Dobre, iar presa din Franța pune această ruptură pe seama unui episod petrecut la meciul cu Alize Cornet, din optimile de finală de la Australian Open 2022.

Nemulțumită de evoluția jocului și a scorului, tenismena română i-ar fi jignit pe cei din boxa ei.

"Simona Halep a acționat rapid și a pus punct colaborării cu Adrian Marcu și Daniel Dobre la doar patru luni distanță de la începerea ei. Deși a avut un start decent de sezon, comunicarea nu a mulțumit-o. Fostul număr 1 WTA n-a găsit ceea ce căuta din punct de vedere psihologic", notează tennisactu.net.

ADVERTISING

"Ruptura s-a produs probabil la meciul cu Cornet. După o luptă intensă, Simona i-a insultat pe cei din boxă. Le-a reproșat lipsa de susținere", continuă publicația în cauză.

Revine Darren Cahill?

Francezii se întreabă ce urmează pentru Simona, iar o revenire a lui Darren Cahill nu este exlusă. Asta și pentru că tehnicianul australian nu a semnat oficial cu nimeni, chiar dacă luna trecută a fost alături de Amanda Anisimova la Melbourne.

"În prezent fără angajament, Darren Cahill bifează toate cerințele căutate de Simona", conchide sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep și Darren Cahill au anunțat încetarea colaborării în luna septembrie a anului trecut.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!