Presa bulgară a analizat jocul lui FCSB înainte de meciul cu ȚSKA Sofia din Conference League

Presa bulgară a analizat jocul lui FCSB înainte de meciul cu ȚSKA Sofia din Conference League

Presa bulgară a vorbit despre FCSB într-un mod laudativ după ce echipa roș-albastră a câștigat marele derbi al României, cu Dinamo, scor 2-1 sâmbătă seara pe stadionul Arcul de Triumf din București.

FCSB a reușit să câștige derbiul contra celor de la Dinamo disputat pe Arcul de Triumf, scor 2-1, golurile fiind marcate pentru gazde de Olaru și Coman.

Jurnaliștii din Bulgaria au analizat jocul roș-albaștrilor, având în vedere că miercuri se va disputa jocul dintre ȚSKA Sofia 1948 și FCSB, în prima manșă din turul secund preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISING

”FCSB s-a încălzit pentru CSKA 1948 cu un succes în derby-ul cu Dinamo. Săptămâna dinaintea marii ciocniri a fost marcată de scandalul legat de locul disputării partidei. Gigi Becali și-a dorit ca meciul să se joace pe Ghencea, dar s-a disputat pe Arcul de Triumf.

FCSB a impus ritmul de joc și a avut mai multe ocazii înainte ca Florinel Coman să deschidă scorul. 5 minute mai târziu, Olaru a marcat al doilea gol. Pe final, FCSB a tremurat puțin, dar a reușit să obțină victoria”, au analizat bulgarii de la sportal.bg.

ADVERTISING

Partida cu bulgarii va avea loc miercuri de la 20.30 și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!