Superliga: FCSB a făcut spectacol în deplasarea de la FC U Craiova

Superliga: FCSB a făcut spectacol în deplasarea de la FC U Craiova

FCSB s-a impus clar în deplasarea de la FC U Craiova 1948, scor 3-1, în prima etapă a Superligii, noul sezon competițional 2023/2024.

Pe stadionul din Târgu Jiu, populat cu peste 11.000 de fani, FCSB s-a distrat practic în compania echipei lui Mititelu, o umbră practic în comparație cu gruparea care se lupta pentru play-off sezonul trecut.

Miculescu a deschis scorul în minutul 8 după un corner bătut de Coman, fostul arădean fiind nemarcat la colțul lung, iar șutul său cu latul a fost imparabil pentru Popa. Nici zece minute mai târziu, Coman a reluat din penalti, după ce același Florinel era cosit în careu de portarul gazdă. Vestea proastă pentru FCSB la finalul de mitan a fost accidentarea lui Olaru, care a fost înlocuit de Edjouma.

ADVERTISING

Un Edjouma care a și marcat în minutul 60, după o fază lucrată practic de Cordea, nou-intrat la pauză, în locul lui Coman, odihnit probabil pentru meciul derbi cu Dinamo.

Puține emoții a avut pe final FCSB, căci Craiova a redus din handicap în minutul 73, după un penalti comis de Djokovici, iar Sidibe a punctat fără emoții în fața lui Tîrnovanu.

FCSB devine lider în acest moment, având în vedere golaverajul pe care îl are, 3-1, peste acel 2-0 al lui CFR Cluj, obținut sâmbătă seara cu Poli Iași.

Echipele de start:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Paramatti, Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu, Vl. Achim - Baeten, Bahassa, Van Durmen - Chițu. Rezerve: Gurău - Negru, Kvakic, Vl. Pop, Vanghele, Asamoah, Sidibe, Ibrahim, Blănuță. Antrenor: Florin Drăgan (interimar).

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Panțîru, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous.

Arbitru: Radu Petrescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!