Ovidiu Burcă trage un semnal de alarmă la Dinamo după eșecul cu FCSB: “Mă așteptam la mai mult curaj”

Ovidiu Burcă trage un semnal de alarmă la Dinamo după eșecul cu FCSB: “Mă așteptam la mai mult curaj”

Antrenorul celor de la Dinamo București, Ovidiu Burcă a comentat eșecul echipei sale în meciul cu FCSB, de sâmbătă seara, scor 1-2 pe stadionul Arcul de Triumf.

Burcă spune că lipsa de curaj a fost principalul factor care a dus la înfrângere în seara de sâmbătă. De asemenea, antrenorul “câinilor” a evidenţiat diferenţa mare de valoare între cele două echipe.

“Mă încearcă un sentiment de tristețe. Cred că trebuie să vedem lucrurile obiectiv. Este o diferență mare între noi și ei. Am crezut că prin entuziasm putem să demontăm acest decalaj. Ne-a învins o echipă mai bună decât noi.

ADVERTISING

Trebuie să fim realiști, suntem departe. Trebuie să ne rezolvăm problemele, că nu ne așteaptă nimeni. Acel gol (n.r.: al lui Dinamo, de 1-2) a venit când ei au luat piciorul de pe accelerație. Parcurgem aceleaşi etape pe care le-am parcurs şi anul trecut. Nu uitaţi că avem o echipă care s-a calificat în play-off. Sunt aceiaşi jucători şi acum. Trebuie să fim obiectivi. Sunt jucători noi pe care trebuie să-i integrăm. Nu o să fac remarci pozitive şi nici negative”, a declarat Ovidiu Burcă, la final, în fața jurnaliștilor prezenți la zona mixtă.

ADVERTISING

Dinamo este acum pe ultimul loc în Superligă după primele două etape, având două eșecuri, 0-2 cu Craiova și 1-2 cu FCSB.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!