Presa britanică, despre șansele lui Ianis Hagi să se transfere la Liverpool

Presa britanică, despre șansele lui Ianis Hagi să se transfere la Liverpool

Jurnaliștii britanici analizează posibilitatea ca Ianis Hagi să se transfere la Liverpool.

Această ipoteză a fost lansată de fostul star al fotbalului mondial, Rivaldo, care a afirmat că l-ar vedea pe Ianis la Liverpool.

Jurnaliștii de la Vital Football consideră că un eventual transfer la Liverpool nu este de luat în calcul momentan, dar că pe viitor s-ar putea face.

"Ianis Hagi este genul nostru de playmaker agil, capabil să nu facă nimic înainte să aducă un moment câștigător sau de puțină magie, care poate readuce echipa în joc, așa cum a făcut și la meciul cu Slavia Praga. Hagi și-ar fi dorit să aibă mai multe jocuri, dar are 7 deja pe numele său, la care se adaugă și 12 pase decisive.

ADVERTISING

19 goluri în care a fost implicat în doar 26 de meciuri complete nu e ceva de neluat în seamă. Mai are ceva până să fie considerat un jucător pregătit de una dintre super-puterile Europei, dar, în orice caz, dacă va munci la fel în continuare și va progresa, de ce nu?", a scris Vital Football.

Săptămâna trecută, brazilianul Rivaldo a lansat ipoteza unui transfer al lui Ianis la Liverpool.

”Îmi este clar că Gerrard va deveni manager Liverpool într-o zi – sunt aproape sigur de asta. Cine ştie, poate că Ianis Hagi ar putea profita de încrederea pe care o are din partea lui şi îl va urma la un club mai mare atunci când Gerrard va face schimbarea. Amândoi sunt într-o fază intermediară de dezvoltare în carierele lor şi au ocazia să crească şi să ajungă la un club mai mare, precum Liverpool", a afirmat Rivaldo pentru Betfair.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!