Presa britanică, despre intervenția lui Gică Hagi în cazul lui Ianis

Presa britanică, despre intervenția lui Gică Hagi în cazul lui Ianis

Jurnaliștii britanici comentează declarațiile pe care Gică Hagi le-a făcut despre situația în care a ajuns Ianis la Rangers, rezervă pentru al cincilea meci la rând.

Publicația The Scottish Sun notează că Gică Hagi își ia în serios rolul parental, motiv pentru care a hotărât să îl apere pe Ianis după ce acesta a fost criticat serios.

"Ăsta-i băiatul meu! Gheorghe Hagi se lansează în apărarea lui Ianis și spune că acesta iubește timpul petrecut la Rangers", a titrat sursa citată.

"Gheorghe Hagi a lansat o apărare pasională a fiului său Ianis și a insistat că acesta se bucură de timpul petrecut la Rangers. Legenda romanilor a fost deranjată de criticile primite în țara sa de fiul său, care a ajuns recent de la echipa de seniori la Under 21. Acum, fostul star de la Real Madrid și FC Barcelona a intervenit pentru a-l apăra pe Hagi junior, insistând că nu ar putea fi un loc mai bun pentru Ianis decât Rangers", a mai scris The Scottish Sun.

ADVERTISING

Zilele trecute, Gică Hagi a afirmat că nu înțelege criticile primite de Ianis.

"A plecat la Rangers, are un an foarte bun. În momentul de față, e printre cei mai buni pasatori din campionatul Scoției. Nu are goluri multe, dar nici eu la un moment dat nu m-am identificat cu golurile.

Ar trebui să marcheze mai multe goluri, cu siguranță va crește foarte mult. Trece printr-o perioadă foarte bună, e pe primul loc și e singurul jucător din România care joacă în Vest la o echipă din cupele europene. Din 20 de meciuri, el a jucat 13 meciuri”, a spus Gică Hagi la ProSport Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇