Fiscul german i-a blocat 300 de mii de euro lui Dorinel Munteanu

Fiscul german i-a blocat 300 de mii de euro lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a anunțat că Fiscul din Germania i-a blocat 300 de mii de euro.

Fostul mijlocaș spune că problemele sunt cauzate din perioada în care a fost jucătorul FCSB, între 2003 și 2005, deoarece gruparea roș-albastră nu i-a plătit impozitele aferente.

"Mă judec de ani de zile pentru perioada în care am fost jucător acolo și n-au plătit impozite pentru salariul meu! Eu sunt rezident în Germania, am toată documentația depusă acolo pentru venitul meu. De 15 ani mă judec cu Steaua și-am câștigat în toate instanțele, dar n-am primit nimic. Steaua nu mi-a plătit impozitul la statul român, nemții îmi cer o dovadă că s-a plătit aici. Mi-au oprit fiscul german o sumă foarte mare de bani… Peste 300.000 de euro sunt blocați. Eu trebuie să dovedesc că s-au plătit și n-am cum!", a spus Dorinel pentru Gsp.

ADVERTISING

De asemenea, Dorinel nu-și mai face speranțe că va putea să recupereze acești bani.

"Eu n-am nimic personal cu Becali, îmi spun părerea pentru că sunt fost internațional și am dreptul să-mi spun o părere. Totul a plecat de la acel conflict legat de impozit care nici până acum nu s-a stins. Eu am blocați 300.000 de euro până dovedesc că s-au plătit. Și știe toată lumea că ce-ți oprește Fiscul scoți mai greu de la ei. N-am nicio răutate față de Gigi Becali, am fost jucător de bază și i-am câștigat campionatul!", a adăugat Dorinel Munteanu.

ADVERTISING

După retragerea din fotbal, Dorinel a fost antrenor, iar acum este implicat în politică, în PMP.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇