Cine e antrenorul român care l-a uimit pe Maradona: "Cine ești și de unde vii?"

Cine e antrenorul român care l-a uimit pe Maradona: "Cine ești și de unde vii?"

Un antrenor român a avut posibilitatea să se dueleze cu Diego Armando Maradona și l-a învins cu 5-0.

Ion Marin a preluat echipa Dubai Club din Emiratele Arabe Unite în 2011 și la doar cinci zile distanță a debutat împotriva formației antrenate la acel moment de Maradona, Al Wasl.

S-a terminat 5-0 pentru formația lui Ion Marin, care a dezvăluit acum că Maradona a fost cu adevărat uimit de ce a văzut pe teren, motiv pentru care l-a abordat la finalul meciului.

"După meci, Maradona a venit la mine și mă întreba el, eu doar răspundeam, se schimbase situația: «De unde ești? Cine ești? Unde ai fost? M-ai ucis, ești mare! Grande, grande», asta tot repeta. «You are great». Mă simțeam eu jenat. Mi-aduc aminte că a făcut niște ochi mari când i-am zis că am antrenat prin România, doar o dată, până atunci, în Arabia Saudită.

ADVERTISING

«Nu se poate, nu cred. N-ai fost în Italia, în Spania?». «Ba da, o dată în vacanță, de câteva ori cu Dinamo»", a povestit Ion Marin pentru Libertatea.

Apoi, Ion Marin a dezvăluit cum a continuat dialogul cu Maradona.

"Îl mira orice îi spuneam. Vedeam pe ochii lui. Era uluit cum de l-am învins de o asemenea manieră. I-am zis și eu: Diego, nu ştiu câți oameni cunosc că am luat titluri cu Dinamo şi Cupa României cu Petrolul sau că am jucat, ca fundaş, împotriva lui Real Madrid, AC Milan, Atletico Madrid, Inter Milano, Hamburger sau Liverpool, ajungând până în semifinalele Cupei Campionilor. Dar tu m-ai făcut celebru!", a adăugat Marin.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇