Presa americană o avertizează pe Simona Halep: Trei semne de întrebare pentru sportiva noastră

Presa americană o avertizează pe Simona Halep: Trei semne de întrebare pentru sportiva noastră

Cea mai importantă publicație de tenis din lume a avertizat-o pe Simona Halep.

Jurnaliștii de la Tennis Magazine analizează revenirea Simonei Halep în circuit și au identificat trei probleme de care sportiva noastră se poate lovi.

În primul rând, lipsa ritmului de joc, urmată de forma fizică dificilă în care se află și de posibila lipsă a motivației.

"Halep a fost odată printre cele mai bune din lume în ceea ce face. Ea știa asta și toți ceilalți la fel. Clasamentul WTA ne arată asta: a ajuns pe locul 1 în 2017, iar acum este pe locul 1.114. A disputat trei finale de Grand Slam înainte să câștige Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019. Acum îi este mai greu să știe de ce este capabilă.

ADVERTISING

În primul rând, apare problema lipsei meciurilor, chiar dacă a fost încurajată de singura partidă de până acum, înfrângerea în trei seturi de pe 19 martie contra Paulei Badosa. Există întrebări despre starea ei fizică, o componentă cheie a stilului ei de joc. Și, deși s-a pregătit cât timp a fost suspendată, nu a fost ușor să găsești motivația fără să știi când sau dacă vei mai concura", a scris Tennis Magazine.

Simona Halep a mărturisit deja că a avut probleme după meciul cu Paula Badosa și timp de 4 zile nu s-a putut mișca.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ea va reveni săptămâna viitoare în circuit, la turneul WTA 125 de la Oieras.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!