Presa americană face dezvăluiri din procesul Simonei Halep de la TAS: "Există prea multe neconcordanțe"

Presa americană face dezvăluiri din procesul Simonei Halep de la TAS: "Există prea multe neconcordanțe"

Presa din Statele Unite ale Americii a analizat șansele de reușită ale apelului formulat de Simona Halep (32 de ani) la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după suspendarea de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions pentru dopaj.

TAS a înregistrat apelul formulat de Simona Halep și apărarea ei, în americanii nu-i dau prea multe șanse de reușită sportivei.

Cu toate acestea, susțin că "există prea multe neconcordanțe" în întreaga situație din jurul procesului și suspendării Simonei Halep, lăsând, astfel, o portiță pentru fostul lider mondial.

ADVERTISING

„Apărarea totală a Simonei Halep poate fi inutilă”, au titrat cei de la Tennis World USA, care apoi au detaliat.

„Apărarea totală a lui Halep demonstrează că ea crede ferm în nevinovăția ei. În mod clar, situația rămâne foarte controversată: modificarea sancțiunii pare puțin probabilă, chiar dacă există prea multe neconcordanțe cu privire la întreaga situație.

Decizia instanței din septembrie 2023 a stabilit vinovăția lui Halep, condamnând-o la o interdicție de patru ani care se va încheia pe 7 octombrie 2026. Jucătoarea de tenis română a negat imediat acuzațiile, declarându-se nevinovată și neștiind prezența substanței interzise în suplimentele luate”, scrie sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!