Presa americană, concluzie fermă în cazul de dopaj al Simonei Halep, înaintea apelului de la TAS: "E nedrept"

Presa americană, concluzie fermă în cazul de dopaj al Simonei Halep, înaintea apelului de la TAS: "E nedrept"

Presa americană a tras o concluzie fermă, sinceră, în privința cazului de dopaj al Simonei Halep înaintea audierilor de la TAS.

În contextul declarațiilor făcute de Patrick Mouratoglou despre suplimentul contaminat pe care l-a ingerat Simona Halep când a fost depistată pozitiv la US Open 2022, jurnaliștii de la Lob and Smash susțin că regulile tenisului sunt nedrepte.

Mouratoglou a recunoscut că el și echipa lui i-au recomandat suplimentul contaminat cu roxadustat Simonei Halep, însă sportiva româncă a rămas suspendată timp de patru ani, după decizia luată de ITIA și Sports Resolutions. Ea își caută dreptatea la TAS.

ADVERTISING

"Poate că este suspendată din tenis, dar Simona Halep n-are de gând să se dea bătută fără luptă. Își menține declarația de nevinovăție în ceea ce privește substanța interzisă cu care a fost detectată, iar declarația lui Patrick Mouratoglou pare să-i dea dreptate.

Asta pare și, de fapt, este nedrept, dar regulile tenisului sunt ridige, pe care Simona le-a încălcat, fie că a vrut sau nu", scrie site-ul lobandsmash.com, după ce a fost făcut public faptul că Simona Halep va participa la Sports Festival 2024, în iunie, indiferent de verdictul de la TAS.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va judeca apelul Simonei Halep în perioada 7-9 februarie 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!