Ilie Năstase a găsit vinovatul în scandalul de dopaj al Simonei Halep: "Prea târziu"

Ilie Năstase a găsit vinovatul în scandalul de dopaj al Simonei Halep: "Prea târziu"

Ilie Năstase (77 de ani) arată cu degetul spre omul pe care îl consideră cu adevarată vinovat în scandalul de dopaj al Simonei Halep.

În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep a anunțat că va reveni pe teren în iunie 2024, la Sports Festival, prilej pentru Ilie Năstase să arate cu degetul spre omul pe care îl consideră vinovat pentru situația în care a ajuns sportiva româncă.

Năstase nu o consideră vinovată pe Simona Halep și spune că "ea a luat de la cineva, nu după capul ei", declarație îndreptată clar spre Patrick Mouratoglou și echipa lui, cu care Simona Halep colabora în momentul când a picat testul doping efectuat la US Open 2022.

ADVERTISING

"Procesul s-a prelungit atât de mult, e aproape un an și jumătate. Ce știți dumneavoastră, asta știu și eu. (n.r. Convingerea dumneavoastră este că ea e vinovată). Nu, până nu e judecată și nu i se spune ce s-a întâmplat, nu e vinovată ea, e vinovat cine i-a dat. Ea a luat de la cineva, nu a luat după capul ei, așa, cineva i-a dat. Nu avea nevoie, în primul rând, pentru că era în primul tur, nu era în finală", a spus Ilie Năstase, conform playsport.ro.

El a mai declarat că Mouratoglou trebuia să-și recunoască mai devreme vina pentru suplimentul contaminat pe care l-a consumat Simona Halep. "Trebuia să recunoască Patrick Mouratoglou, a recunoscut prea târziu. El i-a dat și a recunoscut prea târziu, după ce a fost suspendată", a mai spus Ilie Năstase.

ADVERTISING

TAS va judeca în perioada 7-9 februarie 2024 apelul depus de Simona Halep la suspendarea de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions pentru dopaj cu roxadustat.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!