Cum o ajută Ion Țiriac pe Simona Halep în procesul intentat la TAS. Dezvăluirile lui Boris Becker

Cum o ajută Ion Țiriac pe Simona Halep în procesul intentat la TAS. Dezvăluirile lui Boris Becker

Marele campion german Boris Becker, multiplu câștigător de trofee de Mare Șlem, a dezvăluit ajutorul pe care cunoscutul om de afaceri român Ion Țiriac i-l acordă sportivei noastre Simona Halep, care va merge în curând în audieri la Lausanne, pentru apelul său înaintat la TAS.

Becker a acordat un interviu înainte de startul Australian Open, vorbind, printre altele, și de situația problematică a Simonei Halep. Neamțul este mai nou experit al televiziunii EuroSport, iar la startul acestei discuții inițiate de cotidianul Gazeta Sporturilor, a început să discute despre șansele româncei de 31 de ani la TAS:

ADVERTISING

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie. Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie.

Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren. Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În altă ordine de ideri, într-o prefață făcută la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, Becker spune că Novak Djokovici este marele favorit de la Antipozi, pe care l-a și antrenat pentru o bună perioadă de ani: ”E primul Grand Slam al anului. Clasamentul e important, dar e mai important la finalul anului. Cred că cel mai important la Melbourne va fi trofeul, nu clasamentul. Favoritul meu e Novak Djokovic. A câștigat de 10 ori. O mai spun o dată. A câștigat de 10 ori! E ceva incredibil! Are 36 de ani, a avut o mică accidentare la United Cup, dar l-am văzut bine la antrenamente. E numărul 1, e campionul de anul trecut, e favorit. Carlos e al doilea în lume și, din fericire, va juca în acest an, după accidentarea din 2023. Urmează Medvedev, care mereu a jucat bine aici. Sinner e pe locul 4, iar de anul trecut joacă foarte bine. Cred că îi place aici și această suprafață. Cred că ei sunt principalii favoriți. Primul Grand Slam e mereu interesant. Jucătorii vin după o pauză, unii au jucat, alții nu”.

ADVERTISING

Becker este acum antrenorul marii speranțe a tenisului mondial, danezul Holger Rune, antrenat în trecut și de Patrick Mouratoglou.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!