Politehnica Iaşi a depus contestaţie după amânarea meciului cu FC Viitorul

Politehnica Iaşi a depus contestaţie după amânarea meciului cu FC Viitorul

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi a depus o contestaţie după ce arbitrii meciului cu FC Viitorul Constanţa au decis că nu sunt îndeplinite condiţiile pentru ca jocul de la Ovidiu, din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal, să se reia marţi.

Partida de la Ovidiu trebuia să continue marţi, de la ora 16:00, de la scorul de 0-0, din min. 67, după ce fusese întreruptă luni seara din cauza ceţii. Meciul nu s-a putut juca, tot din cauza ceţii, nici după o oră de aşteptare, astfel că partida a fost amânată şi se va juca la o dată care va fi stabilită ulterior, dar din primul minut.

ADVERTISING

''Deşi în regulamentele fotbalistice în vigoare este specificat foarte clar că trebuie aprinsă instalaţia de nocturnă la partide care încep mai târziu de ora oficială corespunzătoare lunii în care acestea se joacă, în această seară, clubul organizator, FC Viitorul, nu a procedat conform ROAF. Astfel, în condiţii de luminozitate redusă, vizibilitatea a fost serios afectată, fapt ce a dus la nereluarea meciului'', precizează clubul Politehnica Iaşi, pe site-ul său oficial.

''CSM Politehnica Iaşi are deplină încredere că evenimentele evidenţiate în contestaţie vor fi analizate atent, respectând litera regulamentului, de către comisiile abilitate şi că astfel de momente ce aduc un real prejudiciu fotbalului românesc vor fi evitate pe viitor. Sperăm să fie luate toate măsurile necesare pentru ca întâmplările din această seară de la Ovidiu să nu devină un precedent periculos în sportul rege din România'', afirmă clubul ieşean în comunicat.

ADVERTISING

De remarcat că meciul tur dintre cele două echipe a fost întrerupt din cauza stingerii nocturnei de la Iaşi, iar FC Viitorul a câştigat meciul la ''masa verde'', cu 3-0.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇