Planul lui Gigi Becali pentru a face pace cu suporterii celor de la FCSB

Planul lui Gigi Becali pentru a face pace cu suporterii celor de la FCSB

Situația între Gigi Becalii și fanii celor de la FCSB este una extrem de tensionată după plecarea lui Edi Iordănescu.

Galeria, mai exact facțiunea Peluza Nord, condusă de Gheorghe Mustață, i-a promis război total latifundiarului din Pipera. În plus, suporterii vor să și cumpere FCSB, având în vedere că Becali a declarat public că este dispus să vândă pentru suma de 10 milioane de euro clubul.

”Le va trece supărarea suporterilor. Dacă vom câștiga cu Botoșani, cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj vom fi foarte aproape de locul 1 și nu vor mai fi probleme. Rezultatele bune aduc liniștea. Iar eu am încredere că vom arăta foarte bine de acum încolo”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

ADVERTISING

Legat de această posibilă vânzare a clubului, patronul din Berceni nu are încredere în capacitatea financiară a fanilor de a gestiona o echipă de fotbal: "I-am zis lui Mustață: 'Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă'. Eu sunt om de afaceri, eu vreau bani. Sunt serios, am făcut un calcul, i-am zis să-mi dea 100 de milioane. Domne, zici așa să n-o vinzi. Bine, mă, 10 milioane. Dacă vorbim serios, nu de Mustață, că strânge el 10 euro de suporter, nu strânge mai mult de 10.000.

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB. Că atât îți dau, societatea și 3-4 jucători, fără academie. Numele, locul și continuitatea, coeficientul UEFA. Eu o vând, dar nu o cumpără ei. Nu au de unde, orice om serios se gândește. Bine, să zicem că găsim 10 milioane, dar după aia costă 500.000 pe lună. De unde?", a mai adăugat Becali.

FCSB are acum un nou antrenor, de fapt e vorba de Toni Petrea, care a revenit în scaunul de antrenor principal. El va avea primul joc duminică seara, de la 20.30, cu FC Botoșani, în prima etapă din returul sezonului regular din Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!