Mihai Stoica, la ora dezvăluirilor: Cum se implică Becali la echipă și care a fost cel mai dificil antrenor de la FCSB

Mihai Stoica, la ora dezvăluirilor: Cum se implică Becali la echipă și care a fost cel mai dificil antrenor de la FCSB

Mihai Stoica nu vede o problemă în implicarea lui Gigi Becali la echipă.

Managerul lui FCSB spune că aceste lucruri s-au petrecut chiar în timpul mandatului lui Laurențiu Reghecampf, oferind ca exemplu meciul retur cu Ajax Amsterdam, din 16-imile sezonului 2012/2013 din Europa League.

"Gigi e genul de om care iese şi spune ce simte. Totuşi, există cluburi, în prezent, unde se face şi mai mult. La alţii se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă. Nu s-a schimbat nimic faţă de acum şapte ani. E aceeaşi situaţie. Dacă echipa merge, joacă bine, Gigi nu se implică! Dacă echipa nu evoluează la nivelul la care îşi doreşte, se implică! S-au întâmplat aceste lucruri şi în primul mandat al lui Reghecampf", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

"La returul cu Ajax, am jucat cu Prepeliţă închizător. Bourceanu şi Pintilii lipseau. La pauză, era 1-0 pentru noi. A sunat Gigi: 'Să iasă Prepeliţă, să intre în Filip'. Reghe a spus: 'Nu fac aşa ceva'. I-am spus: 'De ce să stricăm acum tot? Te rog frumos, fă-o!' A intrat Filip, a făcut meciul vieţii şi am scos-o pe Ajax. Sunt foarte multe episoade, dar spun ce am trăit eu", a adăugat MM.

Întrebat care a fost cel mai dificil antrenor cu care a colaborat, Mihai Stoica l-a numit fără să ezite pe Mihai Stoichiță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Mihai Stoichiţă, pentru că nu voia să facă schimbări. Îi spuneam să îl scoată pe Tibi Bălan, că are galben. Nu ştiu ce… Păi, aţi uitat de Giuleşti? Al cui era telefonul. Să iasă Bicfalvi, că are galben. Gigi are problema asta, dacă are galben o să ia roşu, nu mereu se întâmplă aşa. Au fost mulţi antrenori cu care am lucrat… Mie nu prea îmi place să discut, să critic oameni cu care am lucrat în trecut, chiar nu prea îmi place. Nu ştiu câţi antrenori cu care am lucrat m-au criticat pe mine. Chiar nu reţin", a dezvăluit oficialul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

Mihai Stoichiță a antrenat-o ultima oară pe FCSB în 2012.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇