Becali, prins cu minciuna: Cum îi păcălește pe fanii FCSB în legătură cu preluarea noii echipe

Becali, prins cu minciuna: Cum îi păcălește pe fanii FCSB în legătură cu preluarea noii echipe

Gigi Becali a susținut joi că a înregistrat la OSIM marca „Faci Ce Spune Becali” și că acesta va fi numele noii sale echipe din Liga 1.

Aflat în conflict cu fanii FCSB, Becali le-a transmis acestora că este gata să plece dacă îi vor oferi 10 milioane de euro. Fanii s-au apucat să caute investitor, în timp ce Becali întreține acest circ cu declarații zilnice despre plecarea sa de la echipă.

În ultima dintre ele, Becali a anunțat că vrea să preia FC Voluntari ori FC Botoșani și că numele nou al echipei ar urma să fie "FC Faci Ce Spune Becali".

ADVERTISING

Mai mult, Becali a declarat că a înregistrat deja numele la OSIM. O declarație prin care acesta dorea să demonstreze că intențiile sale sunt cât se poate de serioase.

”Normal că dacă preiau o echipă schimb tot acolo. Mă duc cu lotul meu de jucători, dar mă voi implica total. Echipa se va numi Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. Așa că se va numi tot FCSB, nu-mi fac griji”, a spus Becali pentru digisport.ro.

În realitate, conform datelor verificate de SpotMedia.ro, la OSIM nu există nicio marcă înregistrată cu numele "Faci Ce Spune Becali".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mai mult, SpotMedia.ro a verificat și la nivelul Uniunii Europene, iar această marcă nu există, fiind doar o metodă prin care Becali vrea să-i păcălească public pe fanii FCSB că intențiile sale de a vinde echipa sunt serioase.

Becali a avut o tentativă de a înregistra marca "Fotbal Club Sporting Becali" în 2017, dar aceasta nu s-a mai concretizat. În aceste condiții, el deține în nume propriu marca "Becali", dar și "FCSB" prin intermediul clubului de fotbal.

Conflictul pe care îl are cu fanii după plecarea lui Edi Iordănescu este perceput însă de Becali ca o modalitate prin care vrea să le arate acestora că e dispus să plece în orice moment, dar că ei nu se vor descurca fără el. Tocmai din acest motiv întreține discuțiile legate de o eventuală plecare și își manifestă dorința de a ceda clubul, convins fiind că fanii nu vor găsi un investitor nou.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!