Pițurcă intervine în scandalul de la Universitatea Craiova: "Iată că am avut dreptate"

Pițurcă intervine în scandalul de la Universitatea Craiova: "Iată că am avut dreptate"

Victor Pițurcă este convins că Mihai Rotaru a vrut ca Mirel Rădoi să plece de la cârma Universității Craiova.

Antrenor la Universitatea Craiova timp de câteva luni în sezonul 2019/2020, Pițurcă îl acuză pe finanțatorul grupării din Bănie că „vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii”

"Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. Nu că face el ceva, el tot ce face, face tacit în spate. Vorbele pe care le auziți de la anumiți oameni vin tot de la el, pentru că e maestru în chestiile astea. E foarte dificil atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii. E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate, așa este, un antrenor nu poate rezista. Iată că victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%, ăsta a fost și motivul pentru care și-a dat demisia. Dar asta e situația, e problema lor", a spus Pițurcă într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

ADVERTISING

"Mangia a avut o șansă acolo, pentru că avea o echipă cu niște jucători foarte tehnici, mă refer la Băluță, la Mitriță, indiferent, ei marcau goluri. Mai era și Gustavo. Era o coordonare între ei extraordinară. Mangia a avut noroc, altfel nu rezista cât a rezistat", a adăugat fostul selecționer al României.

Mirel Rădoi și-a dat demisia săptămâna trecută din funcția de antrenor principal al Universității Craiova.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇