Pintilii, reacție neașteptată la adresa lui Elias Charalambous: "Doamne ferește!"

Pintilii, reacție neașteptată la adresa lui Elias Charalambous: "Doamne ferește!"

Mihai Pintilii (38 de ani) a oferit o reacție neașteptată la adresa lui Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul principal al „roș-albaștrilor”.

Pintilii l-a lăudat pe Charalambous pentru modul în care a reușit să se adapteze într-un timp atât de scurt la mediul de la FCSB. Fostul mijlocaș al echipei lui Gigi Becali a dezvăluit că și Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, a rămas impresionat de Charalambous.

"Cred că pe Elias l-a trimit Dumnezeu. Zici că e cu noi de 7, 8, 10 ani. A înțeles totul perfect, s-a adaptat perfect. Altcineva dacă venea nu cred că reușea să facă ce a făcut el, să se impună atât de ușor și să fie liber", a spus Mihai Pintilii, la Orange Sport.

ADVERTISING

Antrenorul de facto al FCSB, Pintilii, a reacționat și la știrea cu posibilul conflict dintre el și cipriot: "Am citit aia cu bătaia, Doamne ferește! Nu există așa ceva, sunt lucruri care se vând și asta place. Săracul, era supărat, nervos, cine a scris. Tommy (n.r. - Thomas Neubert) a rămas și el impresionat de el", a mai spus Pintilii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!