FCSB a tras pe linie moartă un fotbalist: N-a mai jucat de o lună și își termină contractul

FCSB a tras pe linie moartă un fotbalist: N-a mai jucat de o lună și își termină contractul

FCSB a tras pe linie moartă un fotbalist din lotul lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii în finalul play-off-ului din Superligă.

Este vorba despre Valentin Crețu (34 de ani), fundaș dreapta cu peste 100 de meciuri jucate în tricoul echipei „roș-albastre”. Fotbalistul a fost tras pe linie moartă la ordinul lui Gigi Becali, patronul echipei, care s-a supărat pe Crețu după prestația lui din partida cu Sepsi (1-2, la Sfântu Gheorghe, din turul play-off-ului).

"Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut aseară, ce emoții mi-a dat, mi-a ajuns!", a spus Gigi Becali într-o conferință de presă, în urmă cu mai bine de o lună, pe 4 aprilie.

ADVERTISING

De la meciul tur cu Sepsi, disputat pe 3 aprilie, Valentin Crețu nu a mai jucat niciun meci la echipa și se află la finalul contractului cu echipa "roș-albastră", de unde probabil va pleca la finalul actualei stagiuni.

Sosit la FCSB în vara lui 2019, Valentin Crețu a strâns 122 de meciuri pentru FCBS, timp în care a livrat șapte pase de gol și a câștigat o Cupă a României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!