FCSB primește o veste proastă: Ademenit cu oferta, vrea să plece de la echipă

FCSB primește o veste proastă: Ademenit cu oferta, vrea să plece de la echipă

Malcom Edjouma (26 de ani), fotbalist francez cu un sezon foarte bun în tricoul FCSB, ar putea pleca de la echipă în perioada de transferuri din vară.

Ieșit din grațiile lui Gigi Becali și accidentat înaintea ultimelor etape din play-off-, astfel încât sezonul său e deja încheiat, Malcom Edjouma nu vrea să mai rămână la FCSB din vară încolo. Ultimele tensiuni cu echipa l-au făcut să ceară transferul.

Potrivit gsp.ro, Malcom Edjouma vrea să plece, nemulțumit fiind de modul cum a fost tratat, deși a dat randament foarte bun. Interesul ungurilor de la Ferencvaros e în continuare de actualitate, iar sursa citată scrie că clubul maghiar i-a transmis lui Edjouma că va încerca din nou să-l ia de la FCSB după negocierile ratate din toamna lui 2022.

ADVERTISING

Edjouma a fost scos din echipă de Gigi Becali după ce francezul a spus că trebuie să dea gol în prima repriză ca să nu mai fie scos la pauză. Conducerea FCSB s-a supărat pe el pentru un episod în care n-a putut fi folosit din cauza unei toxiinfecții alimentare făcute în timpul Ramadanului.

Actuala stagiune de la FCSB e cel mai bun sezon din cariera lui Malcom Edjoua, cu 11 goluri și trei pase de gol în 40 de meciuri (2.716 minute).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!